Resor
Bussresor

Sön 6/5 Inköpsresa.

Vårens inköpsresa går i år till Jättegrönt trädgårdsdag gamla Linköping. Därefter åker vi till Billbäcks i Norrköping sedan avslutar vi med Fridhems trädgård i Klockrike inspirations- och samlarträdgård mycket magnolior, rhododendron samt stenpartier, dammar m.m. https://www.vackratradgardar.se/fridhems-tradgard/ Bussen utgår från Kalmar Scandic motell         kl. 06.30 Ålem kl. 07.00 (vid bussavfarten vid E22) Mönsterås kl. 07.20 Oskarshamn kl. 07.40      (vid Ishallen) Kostnad: 380 kronor/person. Anmälan till Maria Sederkvist Tel. 0480-47 34 92,     mobil 070-338 26 02, e-post: ms_bellman@hotmail.com senast 25 april. Betalas på bankgiro: 5959 - 6338. Förmiddagskaffe tar var och en med sig, Lunch äter vi i Linköping innan vi åker till Billbäcks där det går bra att ta en eftermiddagsfika.


Tor 30/8 - Sön 2/9  Resa till Berlin

Torsdag 30 augusti: Avresa på morgonen från Kalmar via Nybro ner mot Karlskrona, sedan E 22 ner mot Malmö där vi kommer att ta Öresundsbron över till Danmark och vidare genom Danmark till Gedser. Vi åker med Scandlines färja kl. 13:00 till Rostock (Här har vi möjlighet att äta ombord) Vi anländer till Rostock ca kl. 14:45. Därefter blir det ett besök på Gröna fingrar ett stort Garden center i Rostock innan vi åker till hotellet i Berlin. På kvällen gemensam middag på en restaurang i närheten.                                                                                                                                           Fredagen 31 augusti: Frukost på hotellet. Denna dag kommer vi att åka till Potsdam och besöka Karl Fosters Garten i Potsdam. Det är både en mycket fin plantskola och visningsträdgård (Vi undersöker biljetter till detta) Vi kommer att äta en lunch på Rest Mövenpick i Potsdam. Efter detta så fortsätter vi till Brittzer Garten (Vi undersöker biljetter dit)                                                                  Lördagen 1 september: Frukost på hotellet. Denna dag kommer vi att besöka Botaniska Trädgården i Berlin som har en stor plantmarknad och Königliche Gartenakademie har en plantskola för finsmakaren sägs det (Vi undersöker biljetter till detta)                                       Söndagen 2 september: Vi åker till en Bordershop för lite inköp innan hemresan.                            Det kan bli så att vi vänder på schemat dag ett börjar med Brittzergarten pga. öppettider.         OBS! Tänk på att ha med kontanter, inte säkert att det går att använda kort.

Pris: 3.395:-/person, vid minst 20 personer, middagarna på kvällarna ingår ej i priset. Vi tänker oss att en middag äter vi gemensamt.

Tillägg: Enkelrum 1.295:-

OBS! Sista anmälningsdag är den 23/7 till Nilsbuss tel: 0492-150 80, e-post: bosse@nilsbuss.se

Hålltider kommer Nilsbuss att skicka ut till alla resenärer.